AVEX SKI, lyžařská speciálka s tváří

ZLÍN – Jsou firmy, kde se zaměstnanci střídají doslova jako na běžícím páse. Lyžařská speciálka AVEX SKI je ale jiná. Už řadu let zde pracuje stejný tým, který zákazníkům dokáže perfektně poradit prakticky s jakýmkoliv problémem. A nejen to. Svou práci všichni milují, což je na jejich přístupu znát. I díky nim může každý zákazník pocítit doslova rodinnou atmosféru. Sezname se s nimi.

Napříkad Tomáš Kudela (34) je společník firmy, který Vám bude schopný pomoci prakticky s čímkoliv. Snad kromě výběru zimního oblečení, v této oblasti si raději sám nechává poradit. Hraje tenis či golf, ale v zimě nejraději lyžuje nebo bruslí. V AVEX SKI proto každému zájemci poradí s výběrem sjezdových lyží, ale zvládne i profesionálně nabrousit zimní brusle. Věnuje se také tuningu lyží. Ve svém volném čase nepohrdne rychlou jízdou v autě. Miluje totiž adrenalin. Jeho vášní je freeriding, kterému se, když ho zrovna netrápí kolena, rád oddává.

Duší AVEX SKI je Robert Šperka (40), který si nedokáže představit svůj život nejen bez rodiny, ale ani bez zimních sportů. Kromě toho, že má pod palcem profesionální servis lyží, snowboardů a běžek, neustále vymýšlí nejrůznější aktivity pro zákazníky AVEX SKI. Můžete tak s ním vyrazit třeba na běžky nebo vyzkoušet v posledních letech oblíbené skialpy. S lyžemi je spojený celý jeho život. Kromě toho, že dříve závodně lyžoval, tak také stavěl lyžařské vleky a zajišťoval jejich revizi. A když není sníh, jde si zaběhat nebo zajezdit na kole. Od malička vyrůstal na horské chatě v Beskydech, kde nyní pořádá teambuildingy pro firmy.

O servis lyží se ale nestará sám. K ruce má další parťáky. Jedním z nich je například Martin Venený (26). Pro lyžařskou speciálku AVEX SKI pracuje už druhým rokem, specializuje se na servis lyží, ale klidně na něj můžete narazit i v půjčovně. Přesto, že je vystudovaný právník, svět paragrafů ho nenaplňuje tak, jako vše kolem lyží. Jako aktivnímu lyžaři je mu tato činnost velmi blízká. Říká, že si splnil sen, protože se mu koníček stal i zdrojem obživy. Ve svém volném čase se věnuje také akciovým trhům a investicím.

O správně seřízené lyže se vám může postarat i další člen týmu, a to Vojta Holub (48). I když pro AVEX SKI pracuje jen sezonně, je firmě věrný už více než pět roků. I on je aktivní sportovec, neexistuje prakticky žádný zimní sport, který by neovládal. Cizí mu nejsou sjezdové lyže, snowboard, běžky ani skialpy. Nenudí se však ani v létě, kdy pro změnu zdolává třeba skály nebo brázdí vodu na paddleboardu. A aby nevyšel ze cviku, trénuje v létě na zimu na kolečkových lyžích.

Nesnášíte zimní sporty jen proto, že Vám na svahu zalézá zima pod nehty? Svěřte se do rukou vedoucí prodejny AVEX SKI Adéle Běťákové (35). Kromě toho, že Vás obleče tak, že budete na svahu zářit, zároveň Vám představí všechny možné vychytávky, díky kterým Vás při zimních sportech nezaskočí žádné počasí. Svůj život s AVEX SKI spojila v roce 2008 v rámci brigády, od té doby zůstala lyžařské speciálce věrná. Když se zrovna nevěnuje zákazníkům nebo dodavatelům, využije každou volnou chvilku k výletu s rodinou ve svém „obytňáku“.

Na prodejně se můžete potkat také s Janou Krčmovou (46), a to konkrétně v prodejně zimního vybavení nebo v půjčovně lyží. Zimní oblečení miluje, i proto bedlivě sleduje nejnovější módní trendy a pro to, aby zákazník odešel spokojený, udělá maximum. Ani ona nepracuje pro AVEX SKI náhodou, se svou rodinou ráda vyráží na lyže nebo běžky, takže prostředí lyžařské speciálky je jí velmi blízké. Miluje rakouské a italské sjezdovky, kde vždy sleduje, co na svahu frčí. Jen tak něčím ji tak nezaskočíte.

Tým AVEX SKI se skvěle postará o profesionály, amatéry i začátečníky. Přijďte se o tom přesvědčit, rádi Vás přivítáme.