Stresuje vás nákup vánočních dárků? V AVEX SKI vše vyřešíte rychle a pohodlně

ZLÍN – Vánoce už pomalu klepou na dveře a mnoho lidí začíná horečnatě shánět dárky pro své blízké. Jenže mnozí řeší otázku, co pořídit, aby se skutečně zavděčili. Často se totiž vkus dárců nepotkává se stylem obdarovávaného. A pak po vánočních svátcích řada lidí složitě mění nevhodné dárky za jiné zboží. Zkuste to letos vzít za jiný konec. Pořiďte svým milým poukaz od zlínské lyžařské speciálky AVEX SKI.

Obvykle mají obchody jen jeden typ poukazů, na kterých se mění maximálně nominální hodnota. V AVEX SKI je k dostání skutečně nepřeberné množství poukazů v nejrůznějších cenových relacích. A to nejen na zimní oblečení či nákup lyžařského vybavení. Ale také na půjčení lyžařského kompletu pro dospělého (3350,- Kč) či dítě (1990,- Kč) na celou sezonu. V nabídce je i speciální poukaz na týdenní zápůjčku VIP lyží (1800,- Kč), což udělá radost každému fanouškovi lyžování.

Velmi žádané jsou také poukazy na servis lyží. V nabídce jsou hned čtyři varianty – poukaz na základní servis lyží vyjde na 450,- Kč, velký servis lyží na 600,- Kč, sportovní servis na 850,- Kč a za poukaz na závodní servis lyží World Cup dáte 1100,- Kč.

Dárkové poukazy bez konkrétního určení pak lze vybrat podle finančních možností. Ať už pořídíte poukaz v hodnotě dvou, tří, pěti nebo deseti tisíc korun, vždy zaručeně uděláte radost. A hlavně dáte svému blízkému svobodu se rozhodnout, co si za šek pořídí.

Koupit poukaz

Poukazy si můžete vyzvednout osobně v prodejně AVEX SKI, ale klidně můžete zvolit i zaslání poštou či elektronicky e-mailem. Kompletní nabídku dárkových poukazů najdete zde.

Pokud se rozhodnete pro nákup konkrétního zboží, ať už osobně v prodejně, nebo prostřednictvím e-shopu, čeká na Vás zajímavá odměna. Při nákupu nad 2000,- Kč zdarma zajímavými informacemi nabitý časopis Snow. Za útratu nad 4000,- Kč získáte speciální praktický blok a za nákup nad 6000,- Kč dostanete navíc 250 g voňavé zrnkové kávy v jedinečném vánočním balení. Akce platí od 1. prosince. V e-shopu vám pak ještě po nákupu náleží speciální bonus v podobě stokorunové slevy na další nákup nad 3000,- Kč. A zkrátka nepřijdou ani zákazníci v půjčovně lyží a servisu, kteří si automaticky odnesou kromě lyžařského vybavení či perfektně nabroušených lyží také 10% slevu na další servis nebo zápůjčku. Využití služeb AVEX SKI se zkrátka vyplatí.