AVEX SKI svým zákazníkům naděluje dárky

ZLÍN – Sezona je v AVEX SKI v plném proudu, a protože se měsíc prosinec nese ve znamení nadělování dárků, rozhodla se zlínská lyžařská speciálka nezůstat v tomto ohledu pozadu. Na každého, kdo v AVEX SKI nakoupí za více než 5000 Kč, čeká dárek v podobě voňavé kávy, která může zahřát nejen na svahu, ale i doma nebo v práci. Pokud bude vaše útrata alespoň 2000 Kč, odnesete si kromě zboží i časopis Snow, ve kterém se dočtete zajímavosti ze světa lyžování, skialpinismu či freeridu.

Totální výprodej

To ale není zdaleka všechno. V prodejně i e-shopu zahájil AVEX SKI totální výprodej letního a starší kolekce zimního oblečení. Parádní kousky tak můžete získat s 50procentní slevou, což určitě udělá radost nejednomu fanouškovi zimních sportů.

Podívat se

Na lyžák se slevou

Nadále také platí slevy pro studenty, kteří vyrážejí se školou na lyžařský výcvik. Po celou sezonu je pro ně připravena sleva ve výši 10 procent. „Pro účastníky lyžařských kurzů máme také stanovené extra ceny. Není proto nutné vrátit půjčené vybavení hned po příjezdu dětí domů, ale klidně až v pondělí po návratu z lyžáku, a to za zvýhodněný tarif,“ připomenula za AVEX SKI Adéla Běťáková.

Podívat se

Dárkové poukazy

A nadělovat můžete prostřednictvím AVEX SKI také vy. Pokud nevíte, čím svým blízkým udělat radost, můžete jim pořídit dárkové poukazy. „Rozhodli jsme se nabídnout jak poukazy na zboží, tak i na služby. Najdou se totiž například lyžaři, kteří si rádi servisují lyže, ale speciální sportovní servis jim už připadá příliš luxusní. Díky milému vánočnímu dárku jej budou moci vyzkoušet,“ nadhodil jednu z možností šéf servisu AVEX SKI Robert Šperka. Dárkové poukazy lze pořídit v hodnotě 1000, 2000, 3000, 5000 či 10000 Kč.

Podívat se

Půjčovna lyží

Kdo uvažuje o zapůjčení lyžařského vybavení, měl by si pospíšit, zásoby se totiž povážlivě ztenčují. „Překvapivě nám docela rychle mizí i rezervace na únor či březen. Pokud někdo ví, že v tomto období vyrazí na svah, neměl by s výběrem lyžařského setu váhat. Vše lze zařídit z pohodlí domova prostřednictvím on-line půjčovny. Do kamenné prodejny si pak zákazník přijde lyže jen vyzvednout,“ konstatovala Adéla Běťáková.

Podívat se

Špičkový servis

Kdo už lyže má, neměl by zapomínat na servis. V AVEX SKI se o kondici lyží stará špičkový automat Montana, díky kterému bude mít každý lyžař svá prkna připravená tak dokonale, jak to v okolí zvládne málokdo. „I přes obrovský nápor zákazníků zvládáme lyže připravit nejpozději do druhého dne. Lze také využít naši speciální službu, kdy se klient objedná na konkrétní hodinu. Díky tomu si lyže odnese nabroušené už několik minut po předání,“ doplnil Robert Šperka. Profesionálnímu servisu můžete svěřit nejen lyže, ale také brusle. Ty vám zde připraví na počkání.

Podívat se

Něco pro fajnšmekry

Pro fajnšmekry AVEX SKI nabízí rovněž tunning lyží. „Zabýváme se mimo jiné vlastním vývojem řady produktů. V nabídce máme například originální servisní stoly s držáky, které při ručním broušení ušetří spoustu práce. Konstrukce přitom ve složeném stavu zabere minimum místa. Letos jsou velkým trendem kovové držáky na lyže. Lidé je pořizují třeba do garáží. Pohodlně na ně položíte 8 párů lyží, 8 párů skialpových lyží, 8 snowboardů či 16 párů běžek. Skladování lyží je díky držáku velmi praktické,“ dodal Robert Šperka.

Podívat se