Do nové sezony vstupuje AVEX SKI se spoustou novinek

ZLÍN – Lyžařská speciálka AVEX SKI, která sídlí ve Zlíně v ulici Smetanova 2401, zahájila 1. října 2021 novou sezonu. „Chystáme hned několik novinek, které potěší skialpinisty, ale i rodiny s dětmi,“ podotkla vedoucí prodejny AVEX SKI Adéla Běťáková.

V loňské sezoně se stal velkým trendem skialpinismus, tedy turistika na lyžích. Vzhledem k tomu, že byly lyžařské vleky zastaveny kvůli koronavirové pandemii, jednalo se o jednu z mála možností, jak vyhovět vládním opatřením, a přitom si užít zimu na horách. Počet fanoušků skialpinismu se tak velmi rapidně zvýšil. AVEX SKI na tento zájem zareagoval. „Letos si u nás mohou zákazníci vůbec poprvé pořídit boty na skialpinismus značky Scarpa, jde o jednu z nejpopulárnějších firem v oblasti skialpového obutí. Další novinkou pak budou boty a lyže neméně věhlasné značky Scott,“ podotkla Běťáková.

Vzhledem ke koronavirové pandemii se většina velkých firem rozhodla své loňské kolekce odložit na letošní sezonu. Přesto se milovníci lyžování dočkají i nových modelů, a to díky firmě Atomic. „Nové modely budeme mít v prodejně i my,“ dodala Běťáková.

Na své si přijdou i lyžaři s duší závodníků, ať už půjde o dospělé, nebo děti. AVEX SKI totiž plánuje v nové sezoně závod ve slalomu, na kterém budou moci amatéři porovnat své síly s profesionály, jež AVEX SKI podporuje. „V Trnavě chystáme uspořádat AVEX SKI Cup, ale připravujeme i slalom pro děti nebo oblíbené výlety na lyžích nebo skialpech,“ podotkl za lyžařskou speciálku Robert Šperka.

Nakonec ještě jedna dobrá zpráva pro všechny milovníky zimních sportů, kteří zatím nemají své vlastní vybavení. V půjčovně AVEX SKI najdou lidé široké vybavení, a to za loňské ceny! Vybavení se vyplatí zarezervovat co nejdříve, buď přímo v kamenné prodejně, nebo prostřednictvím on-line půjčovny. A pokud máte vlastní vybavení, nezapomeňte si před zimou své lyže nechat odborně připravit na sezonu v autorizovaném servisu Montana. V AVEX SKI opět za loňské ceny.