Běžkaři i lyžaři si mohou své lyže vymazlit, servis zvládnete i doma!

Řada lidí má kvůli covidové době více času a možností, jak jej strávit, je samozřejmě mnoho. Příznivci lyžování či běžkování se například mohou více zaměřit na servis svých lyží. S lyžařským servisem AVEX SKI ve Zlíně to bude hračka. Právě zde se totiž na tuning lyží zaměřují.

Každý, kdo bere běžkování či lyžování vážně, si na svých lyžích zakládá. Pokud se i vy chcete do servisu svých lyží pustit, směle do toho. K dispozici máte ucelenou nabídku nástrojů pro broušení a voskování lyží, snowboardů a běžek. Vše zakoupíte v kamenné prodejně AVEX SKI ve zlínské ulici Smetanova 2401, ale i na webových stránkách e-shopu. Všechny produkty jsou skladem. Servis můžete dopřát jak sjezdovým lyžím, tak skialpům, běžkám nebo snowboardu. Například údržba skluznic a hran je základním předpokladem, jak si dobře a bezpečně zalyžovat, nemluvě o komfortu a pocitu z jízdy.

„AVEX SKI se zabývá také vlastním vývojem řady produktů, v nabídce proto najdete například i originální servisní stoly s držáky, které vám při ručním broušení značně usnadní práci. Existují dva typy, v obou případech jde o lehkou a skladnou konstrukci, která vám ve složeném stavu zabere jen minimum místa,“ řekl za AVEX SKI Robert Šperka.

Do servisu lyží se může pustit každý, i amatér. Na webových stránkách tuninglyze.cz totiž najdete i velmi podrobné návody, jak na to. Když se těmito návody budete řídit, nebude pro vás nabroušení lyží či oprava skluznice žádný velký problém.

A pokud přeci jen máte obavy, že vaše práce nebude dokonalá, svěřte své lyže do rukou profesionálů z AVEX SKI, ti se vám o kompletní servis lyží rádi postarají na nejmodernějších strojích značky MONTANA SWISS.