Jedinečná dovolená v Rakousku přímo na sjezdovce!

Mezi TOP 5 lyžařských oblastí Rakouska patří region Schladming-Dachstein ve spolkové zemi Štýrsko. Ne nadarmo se tato lokalita už dvakrát stala dějištěm Mistrovství světa v alpském lyžování, a to v roce 1982 a 2013. A právě v souvislosti s pořádáním Mistrovství světa v roce 2013 byly v Haus/Schladming vybudovány zcela nové luxusní apartmány, které se nacházejí přímo na sjezdovce. Pokud hledáte perfektní dovolenou v Rakousku s rodinou či přáteli, jsou apartmány Alpine Living ideální volbou.

Nejmenší apartmán má rozlohu 42 m², největší pak 56 m². Všechny disponují terasou, plně vybavenou kuchyní, privátní finskou saunou, pračkou i bezplatným připojením Wi-Fi. Samozřejmostí je podzemní garážové stání či privátní vyhřívaná lyžárna. Vše je zařízené v moderním alpském stylu ve standardu ****. A to nejdůležitější: Apartmány jsou přímo na sjezdovce, takže na lyže vyrazíte přímo z lyžárny.

Rodiny s dětmi se budou mít v apartmánech Alpine Living jako v bavlnce. Čeká tu na ně 123 km perfektně upravených sjezdovek a 56 pohodlných kabinových či sedačkových lanovek a vleků. V centru Schladmingu končí také 4,6 km dlouhá mistrovská FIS sjezdovka z Planai. Příznivci bílé stopy mohou vyrazit na některou ze 472 km perfektně upravených běžeckých stop. Na své si přijdou také milovníci skialpiningu, freeridingu či snowboardingu. A rodiny s dětmi mohou vyrazit i na 6,3 km dlouhou sáňkařskou dráhu. Lyžařská sezona trvá v oblasti od listopadu do konce dubna.

I mimo zimní sezonu ale apartmány Alpine Living v Haus/Schladming nabízejí bohaté vyžití. S letní kartou Sommercard lze bezplatně užívat lanovky, skibusy, zajít si do přírodních parků, bazénů či přírodních koupališť. Lanovky vyvezou zájemce i s kolem na vrchol, kde je pak možné vydat se na některou z nádherných cyklotras. Zážitkem je návštěva Dachsteinského ledovce, který je přístupný celoročně. Turisté, běžkaři i skialpinisti zde najdou skvělé zázemí i mimo lyžařskou sezonu. Region Schladming-Dachstein si oblíbili také golfisté. V okolí se nacházejí 4 špičková 18jamková hřiště s nádhernými výhledy na okolní hory.

To vše a ještě mnohem více můžete zažít díky dovolené v apartmánech Alpine Living. Více informací a také přehledný rezervační systém najdete na webových stránkách www.alpineliving.cz. Neváhejte a zarezervujte si termín pro vaši vysněnou dovolenou. Od jedinečných zážitků vás dělí jen pouhé 4,5 hodiny cesty z Brna či Prahy.

www.alpineliving.cz