Spokojený zákazník je pro AVEX SKI prioritou

ZLÍN – Nejlepší reklamou je pro každou firmu spokojený zákazník. Zlínská lyžařská speciálka AVEX SKI si proto svých klientů velmi váží. Moc dobře ví, že dobrá reference je pomyslným zrcadlem služeb, které poskytuje.

petra-vragova-avexPetra Vrágová, 43 let

provozovatelka půjčovny paddleboardů v Otrokovicích

Do AVEX SKI mě původně přivedla má záliba v běžkování a sjezdovém lyžování. Jejich přístup byl vždycky jiný. Nikdy se mi nestalo, že by si personál nevěděl s něčím rady. Naopak, na každý problém zde našli řešení. Mě například dlouhá léta trápilo, že jsem nedokázala sehnat pohodlné lyžáky. Mám totiž malou nohu a silné lýtko. Jednou jsem se o tom v AVEX SKI zmínila a okamžitě mi podali botu, ve které jsem se cítila jako v peřince. Brzy jsem ale zjistila, že i když jde o lyžařskou speciálku, mohu zde pořídit skvělé věci i na paddleboard. Ať už jde o trička, mikiny, větrovky či rukavice. Co je dobré na běžky, je skvělé i na vodu. Objevila jsem zde i perfektní ultralehký batoh, který mě ani při dlouhých závodech na paddleboardech nedře na ramenou. V AVEX SKI mi vždy nabídnou perfektní servis.

ladislav-varak-avexLadislav Vařák, 56 let

člen Horské služby Beskydy

S lidmi v AVEX SKI mě pojí dlouholeté přátelství. Jsme z jednoho těsta. Ale nevyužívám služeb AVEX SKI jen kvůli přátelství. Konkurence je v tomto oboru velká a AVEX SKI je podle mě na špici. Kromě toho, že zde sází na kvalitu, tak nabízejí i něco navíc. Jsou to srdcaři, což je přidaná hodnota k nezaplacení. Nejsou to totiž jen obyčejní prodejci, ale profesionálové, kteří do své práce dávají úplně všechno. A to mi je blízké.

dagmar-ledabylova-avexDagmar Ledabylová, 43 let

učitelka tělocviku na ŽŠ Slušovice

Lyžování se věnuji jak ve svém osobním životě, tak k němu vedu i své žáky v rámci lyžařských výcviků. Věnuji se v tomto ohledu i zrakově postiženým. Díky pandemii jsem vyzkoušela také skialpy a úplně jsem jim propadla. Moc jsem ocenila, že mi v AVEX SKI vybavení na skialpining nejprve zapůjčili, abych si tento sport mohla vyzkoušet a zvážit, zda se mi vyplatí investice do vlastního vybavení. Vracím se do AVEX SKI už mnoho let a nedovedu si představit, že bych to měla měnit. Vždy mi zde výborně poradí, věci si mohu vyzkoušet a jako žena musím dodat, že se tam pokaždé cítím být opečovávaná, což se mi samozřejmě líbí. Oceňuji také to, že když naše škola sháněla pro děti běžky, AVEX SKI nám vyšel vstříc a dodal nám je za velmi příznivou cenu. Ještě se mi nestalo, že bych z AVEX SKI odcházela zklamaná.