Hory čeká během jarních prázdnin velký nápor. Myslete včas na servis lyží a pořiďte si vybavení s velkou slevou

ZLÍN – S příchodem jarních prázdnin začnou hory opět praskat ve švech. Pro Zlínský kraj je stanoven termín od 19. do 25. února. Je tedy nejvyšší čas myslet na servis lyží, případně doplnění zimní výbavy. Nechávat vše na poslední chvíli se nemusí vyplatit!

Pokud se během jarních prázdnin chystáte lyžovat, nezapomeňte dopřát lyžím pořádný servis, ať je pak jízda na svahu radostí a ne trápením. „Těsně před prázdninami bývá v servisu velký frmol. Pokud lidé nechtějí zbytečně čekat, je teď ideální doba. Ne nadarmo se říká, že kdo je připraven, není překvapen,“ konstatoval za AVEX SKI Robert Šperka.

Servis lyží v AVEX SKI zaručuje vynikající kvalitu, a to nejen díky profesionálním pracovníkům, ale zejména díky špičkovému automatu Montana. V regionu jde o bezkonkurenční technologii. Dětský servis vyjde na 350 korun, základní servis na 450 korun a velký servis na 600 korun. Běžně servis zvládne připravit lyže do druhého dne, ale pokud se zákazník včas přihlásí přes aplikaci na adrese servis.avexski.cz, může si lyže odnést do několika minut od předání.

SKI servis

Půjčovnu lyží vzali zákazníci útokem již s nástupem zimy, k dispozici je tak posledních pár kusů VIP lyží. Zápůjčka VIP lyží na víkend vyjde na 1350 korun. Pokud ale chcete vyrazit na běžky nebo skialpy, výběr je ještě široký. Skialpový set se dá vypůjčit například za 1300 korun na dva dny, ale i třeba za 2200 na šest dní. Za půjčení běžeckého kompletu se stoupacími pásy zaplatí zájemce 1000 korun za dva dny, týden vyjde o 400 korun dráž. Podrobný ceník najdete ZDE

Půjčovna

Pokud jste pravidelní lyžaři a rádi byste si pořídili vlastní výbavu, máte skvělou příležitost. Prodejna AVEX SKI totiž aktuálně nabízí velmi zajímavou slevu na poslední i loňské modely lyží Atomic. „Ceny jsme srazili na minimum, takže kdo uvažuje o pořízení nových lyží, má nyní šanci ušetřit nemalé peníze,“ řekla za prodejnu Adéla Zelenková. A zajímavé slevy platí nejen na lyže Atomic, ale také veškeré oblečení od renomované norské firmy Helly Hansen. Technické zimní oblečení můžete v kamenné prodejně i na e-shopu pořídit se slevou až 46 procent. Zásoby se ale pomalu tenčí, tak neváhejte, nákup v AVEX SKI se teď skutečně vyplatí.

Prodejna