Lyžařský servis AVEX SKI změnil adresu. Zákazníkům to přinese řadu výhod

Budova AVEX SKI

Po patnácti letech se profesionální lyžařský servis AVEX SKI rozhodl změnit své působiště, nově sídlí na adrese Smetanova 2401, Zlín. Přesto, že se stěhování uskutečnilo prakticky jen přes ulici, takže stále zůstáváme v centru města, čeká na zákazníky hodně změn. Přesvědčit se o tom můžete hned první otevírací den, tedy v úterý 1. října.

Hlavní změna spočívá v rozšíření prostor, což našim zákazníkům přinese nejen větší komfort, ale také rozšíření sortimentu, takže budou mít mnohem větší výběr lyžařského vybavení. Prodejní plocha o rozloze 300 m² je rozdělena do několika přehledných zón. Zákazník tak v jedné části prodejny může pořídit nové lyžařské vybavení, další je věnována půjčovně lyží a nechybí ani speciální oddělení pro děti. Servis, který byl dosud součástí prodejny, bude od prodejní zóny oddělen, což zajistí zákazníkům podstatně větší pohodlí. Před prodejnou je také prostorné parkoviště.

Aktuálně máme v nabídce na půjčení 500 párů lyží, servis provádímě na špičkových strojích Montana. Jde o jedno z nejmodernějších zařízení na Moravě. Navíc 16. sezonu na nové adrese zahájíme speciální mimořádnou akcí pro klienty. Pokud si u nás nechají lidé své lyže servisovat v měsíci říjnu a sdělí nám heslo SKOL, získají 10% slevu. Akce platí do konce října. Servis lyží, který poskytujeme, je na velmi profesionální úrovni, jaká není ve Zlíně a jeho okolí zcela obvyklá. Lyže neseřizujeme jen na základě váhy či výšky, ale i dalších parametrů. I na starých kouscích tak díky našemu servisu můžete jezdit jak o závod.

Pokud už staré lyže hodláte vyměnit za nové, jste u nás opět na správné adrese. Vyškolený personál vám pomůže vybrat lyže i lyžařské boty doslova na míru. Vybírat můžete z mnoha renomovaných firem. Dodáváme lyžařské vybavení značek Atomic, Blizzard, Head, Lusti, Volkl, Poc, Uvex, Leki, Scott, Helly Hansen, Toko, Swix či Holmenkol. Vybere si tak každý.

A protože zimní sporty milujeme, myslíme i na příznivce bruslení. Samotné brusle sice u nás neseženete, zato ty vaše perfektně nabrousíme na super profesionálním stroji. Vaše jízda tak už nebude trápení, ale požitek. Přijít k nám se vyplatí.

 

Virtuální prohlídka